dissabte, 24 de novembre de 2018

Sant Llorenç de Munt -els Taps-


Powered by Wikiloc


Dissabte 24 de novembre, una treva en molts dies de pluja. Hem sortit a dos quarts de vuit, el lloc era a prop i no calia matinar. Al final érem una bona colla, 11 caminants. Hem deixat els cotxes al coll d'Estenalles.


                      El nostre primer objectiu: El Moncau.


Unes vistes que justificaven l'esforç: per sobre de la boira, Montserrat a tocar.


Amb la pujada al Moncau hem escalfat motors. Encara que hi havien molts cotxes aparcats, no hem trobat massa gent i quan hem agafat corriols menys fresats, ningú.

La primera part l'hem caminat per la part de les Fogueroses, mirant a Sant Llorenç. Vistes espectaculars sobre la Locomotora i totes les cingleres de la zona. Hem pujat al camí de la Mola i aquí si que hem notat que érem molts a la muntanya.La baixada als Taps ha estat ràpida, hem visitat el Faig del Sot de les Teixoneres. i hem començat la recerca del Tap petit mentre algú feia camí cap els cotxes.


El Tap petit on si que vam arribar, malgrat que el corriol era perdedor.El Tap gros que es va resistit i no vam trobar camí per arribar.

Tots plegats hem fet i desfet un camí emboscat i molt acollidor, això si, parant oïda als sorolls del camp i d'algun xiulet per si de cas. Finalment una bona sortida, curteta però intensa.

Hem fet una ruta del blog Estanysicims que valorem molt positivament.
Cap comentari:

Publica un comentari