diumenge, 29 de setembre del 2019

GR 92 de l'Ametlla a l'Ampolla


Powered by

L'últim diumenge de setembre comencem les sortides del nou curs. Hem triat una de les etapes del GR 92 que havíem fet fa uns quants anys, anirem de l'Ametlla a l'Ampolla resseguim el camí de la costa.

A les 9:00 deixem els cotxes a Platja de l'Estany i iniciem la caminada. Passem al costat de un bunker de la guerra, algunes trinxeres, ... restes que ens recorden que la memòria històrica es necessari que la tinguem ben viva.

Esmorzem a la platja de les Santes Creus. Anem passant per cales buides, penyasegats, espais verges que fan la passejada molt agraïda. La calor, encara que estem a la tardor, és forta i passa factura. Al mig dia ens donem un regal i fem un bany. Els joves i els més grans aprofitem per treure botes, posar-nos banyadors i refrescar-nos a l'aigua.

Dinem, comentem el dia i el calendari que tenim aquest curs. Un munt de voluntaris per proposar excursions i fer un curs atractiu de cara a la muntanya. Això s'ha de celebrar, amb beguda i coca.

Finalment arribem a l'Ampolla i ja només queda tornar a buscar els cotxes. Un dia ben aprofitat.

 Avui hem sigut un bon grupet. Gent que era el seu primer dia, gent que porta molt de temps. Joves i altres més grans fent i compartint temps, natura i una mica d'aquesta memòria que no s'ha de perdre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada