dissabte, 26 d’octubre del 2019

MONTNEGRE-CORREDOR


Powered by Wikiloc





Aquest dissabte hem fet una sortida de mig dia. Al final ens hem ajuntat 14 persones per compartir caminada i un dia ideal per estar a la muntanya. Alguns que serà el seu primer dia d'excursió i d'altres que s'incorporen desprès d'algun temps de baixa. Tot plegat una bona trobada en aquest temps de tardor.




Recorregut curt però molt variat. Sortim de l'aparcament de Can Bosc. Caminarem per pistes i corriols per la part obaga fins al Santuari del Corredor. La primera parada per esmorzar la fem al dolmen de Can Arenes. Un espai que segons el plafó es va restaurar per que estava força malmès.




El Pi Cargolat ens ha cridat l'atenció i desprès hem visitat una pedrera, les roques del Pare Jaume.



 Des d'aquí al Santuari no hi ha gaire estona. És on ens hem trobat més gent de tot el recorregut. Un bon lloc per passar el dia, menjar o fer bicicleta, que hi havia moltes.


Hem fet dos desviacions per anar a la font del Grèvol, molt ben arreglada però amb molt poca aigua. L'altre ha sigut per apropar-nos al mirador on hem gaudit de molt bones vistes. Cap aquest costat tota la costa, abans hem contemplat el Montseny, la Mola, Montserrat...




Portem una estona que hem coincidit amb el GR 92, que encara que va resseguint la pista dels cotxes, és un corriol que evita coincidir amb ella.



Desprès de tota la caminada ja hi som a l'aparcament i fita aconseguida.
Fins a la pròxima.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada