dissabte, 9 de novembre del 2019

Serralada de Marina -Font de la Dinamita-



El dia de reflexió l'hem aprofitat per fer una sortida de matí a la Serralada de Marina, que com la tenim molt a prop, moltes vegades és la gran oblidada de les nostres sortides.



Powered by Wikiloc
Excursió que transita per corriols emboscats, amb poques indicacions, però que no són perdedors. Un dia que comença amb fred però que el sol s'encarregarà d'anar caldejant.






Sortim de Can Ruti a les 9:00 del matí. Una pujada continuada farà que ens oblidem de la temperatura i que gaudim de les vistes que es van obrint davant nostre.  El vent d'aquest dies fa que la visibilitat sigui molt bona.  Els corriols de pujada es van creuant però no és difícil orientar-se.  Arribem a la pista de dalt de la carena en poc més de mig hora. D'aquí a l'antic seminari és un passeig on tenim que vigilar les bicicletes que passen a tota velocitat. Agafem aigua i en pocs minuts parem a esmorzar que sempre és agraït.
Toca baixar cap a Mas Corts, deixem les bicicletes i la gent durant una bona estona. Sols en mig de la natura. Arribats a aquest restaurant creuarem una mica d'urbanització fins arribar a la pista que ens aproparà a la font de la Dinamita.  Font que no raja però en un entorn molt agradable. Bosc de roures, alzines, arboç, pins...



Ara pujarem el que hem baixat, corriols que ens portaran a la font de la Teula, aquesta encara goteja. Hem deixat de costat la font del Ferro que normalment està seca.


 D'aquí seguim pujant cap a Castellruf, on ens trobem amb un ciclista que està canviant la casa d'insectes que hi ha per un altre que pujaran al desembre.


D'aquesta cara més obaga ens dirigim al costat mar.  Arribem a Nou Pins on fem una mica de descans, parada per beure aigua i alguna cosa més.


 L'excursió està molt enllestida, el que ens queda és fer la baixada per anar a buscar els cotxes. Seran quaranta minuts i ja hi serem.  Tornem a passar pel seminari i seguint la GR 92 ens mostra unes vistes molt maques de la Cartoixa, el camí  ens deixa al tanatori, on tanquem la sortida.


Fins un altre dia.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada