dissabte, 25 de gener del 2020

Cabrils-Castell de Burriac-Font del Llop


Powered by Wikiloc


Finals de gener, després d'haver passat la tempesta Gloria, dissabte 25 d'aquest primer mes de l'any. Un dia una mica tapat però que no ens ha deixat veure el sol en tot el matí. Malgrat tot, bona temperatura i una bona jornada per caminar.

Havíem programat una sortida a S. Llorenç de Munt però les pluges de la setmana i el fet de no tenir tancada l'excursió ens va fer inclinar-nos a fer aquesta, més propera i pensem que menys fangosa que la de Matadepera.


Serem vuit els que ens arrisquem a trepitjar la muntanya després d'aquesta setmana complicada meteorologicament parlant. Aigua si que ens trobarem en aquesta serralada de Marina que normalment es nota, i molt, la falta de pluja. Rierols que travessen els corriols o fins i tot, que ens acompanyen una bona estona.

Hem sortit de l'aparcament a les nou del matí, pugem per la part antiga del poble i ens dirigim a la creu de l'Avellà. Poc després ens toca baixa a la font Picant per entomar la senda que ens portarà al Castell de Burriac. El camí de pujada és costerut i les queixes no es fan esperar.

A dalt al castell hem esmorzat, hem aprofitat per fer fotos malgrat que el dia no és clar i està tot emboirat. La baixada del castell és la que s'ha fet més complicada, les pedres estaven mullades i hem hagut de fer-la amb molta cura i alguna relliscada.

Per corriols hem arribat a la font del Llop que vessava de tanta aigua que tenia. Pujar, baixar i gaudir de la natura, és el que hem fet aquest matí. Canviar els escenaris de tota la setmana per una bona companyia, una mica d'alegria i molta muntanya.

Fins a la propera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada