dissabte, 17 d’abril del 2021

Collserola


Powered by Wikiloc

Sortida per reprendre l'activitat del grup de muntanya de l'Ateneu.

Molt bon dia, fresquet, però sense núvols ni el perill de la pluja d'aquesta nit.
Ens hem trobat a la sortida del metro de Mundet i hem començat la caminada que, passant pel velòdrom, ens ha portat a la font de Can Gras. 
                                                                                Vistes arribant a la Font de Can  Gras

Un tram curt de pista i agafem un corriol poc massificat que fa que puguem caminar i xerrar sense el perill de què les bicicletes se'ns tirin a sobre.


 El camí va per la part obaga i això fa que no ens trèiem de sobre el fred i que agraïm les estones on el sol es deixa veure.


 Esmorzem a la font de Can Lloses, una estona per descansar i aprofitar per agafar forces pel que queda, que encara és força.




 D'aquí passarem per Can Catà i després per Can Coll, on ens fem la foto de grup. La petita bassa, un parell d'ànecs i la vegetació fan el decorat perfecte.



Ja solament queda tornar a pujar la muntanya fins a la torre de guaita i caure (algú ho ha fet ja) al punt d'arribada.
Fem petites assemblees per decidir si anem retallant o mantenim la proposta de bon començament. Com a grup estem animats i ... Cap endavant!
En el moment de fer el cim, malgrat el "todos a una como en Fuenteovejuna", decidim fer dos grups. Uns per la pista planera i la resta corriol de pujada fins al Turó de Magarola. Ens trobem una mica més endavant i fem l'últim esforç, que és de baixada, tots junts.


Ens queda el record d'un matí ben aprofitat, en bona companyia i les ganes de trobar-nos d'aquí a quinze dies per fer un altre tomb per on les autoritats ens donin el vistiplau. Això de la pandèmia fa que normalitzem el que fa un any seria inimaginable.



Sortida pràcticament tota per corriols i sense molta gent, que alguns encara no ens ho podem ni creure.
La distancia recorreguda és de 18 km. malgrat que el track fa quasi 6 km de regal a l'hora de començar a gravar. Són els inconvenients de molts dies sense gravar rutes.
Punt d'interès

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada