dimarts, 27 de setembre del 2022

Estany de Malniu





Powered by Wikiloc

Primera sortida de curs. Hem agafat la Cerdanya, una caminada sense dificultat, bon paisatge i a una alçada que ens proporcionarà frescor en aquest estiu calorós.  Ens hem animat una bona colla.  Avui serem divuit gaudint de l'excursió.






Deixem els cotxes al pàrquing de l'estació d'esquí nòrdic de Guils i Fontanera. Agafarem el GR 11 que seguirem una bona estona. Una vegada passat el Pla de la Feixa deixarem el GR. Seguim un corriol que ens portaria directament a l'estany, però la intenció era fer parada al refugi de Malniu. Així que fem una anada i tornada per rectificar l'errada.

                                            Refugi de la Feixa




Ens apropem a l'estany Sec i després de fer un descans seguim camí cap al nostre objectiu l'estany de Malniu. És el moment que ens trobem més gent al recorregut. De totes maneres una vegada passem l'estany i anem cap al de Mal l'aglomeració desapareix. Dinem tranquil·lament a aquest últim estany.


Refugi de Malniu


Estany Sec


Estany de Malniu


Estany de Mal

                                    Estany de Mal


Una vegada dinats i descansats, emprenem la tornada per uns senders perdedors. Portem el 
track d'Erill i això ens fa més fàcil fer el seguiment. Parada al refugi i la font de la Feixa per beure i fer xerrada amb boletaires.

Refugi de la Feixa 




D'aquí fins als cotxes anem per pistes amples. No obstant això, no evita que agafem camins diferents i acabem arribant per dos llocs a la meta final.

Comencem curs i caminades.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada